Fag

Så siden jeg nå har et nytt semester, så har jeg noen nye fag. Egentlig så var alle fagene mine fullårs fag (som vil si at de varte hele året, og ikke bare et semester), unntatt US Government, men etter en masse frem og tilbake så fikk jeg byttet om på timeplanen min, så nå er jeg veldig fornøyd! Har noen nye lærere, og det er bare en mye bedre ordning! Jeg hadde en klasse på en annen skole (Principals of Biomedical Science) og det var en klasse jeg virkelig likte, men det funket bare ikke så bra fordi jeg hele tiden kom for sent til 6 timen min. Så jeg fikk liksom ikke så mye ut av noe av det, så jeg droppet den klassen. SÅ nå ser timeplanen min slik ut:

- Chemistry Honors: Første time har jeg kjemi. Har en ny lærer som er veldig flink. Kjemi er ikke så veldig vanskelig, men det er masse matte involvert og noen ganger gjør vi ting som er litt anderledes, men jeg er veldig fornøyd.

- Physics Honors: Dette er desidert min vanskeligste klasse. Jeg forstår minimalt, og jeg prøver bare å holde meg gående. Læreren er hedligvis veldig forståelsesfull, og han er veldig morsom. Jeg liker også veldig godt folkene som er i klassen min, så det er bra! 

- Algebra II: Så har jeg Algebra II. Dette er veldig lett. Jeg begynte året med å ha Pre Calculous, men etter tre dager forsto jeg fremdeles ingenting fordi læreren var så ekstremt dårlig til å forklare, så jeg endte opp med å ha en lang diskusjon med meg selv om det var verdt det, og jeg kom fram til at jeg heller ville ta en lettere matte hvor jeg ikke trengte å stresse livet av meg, og jeg lærer fremdeles masse i Algebra II klassen. Læreren er også fantastisk flink! 

- Lunsj: Så har jeg lunsj. 

- Open hour: Jeg har en open hour hvor jeg gjør minst mulig. Har jeg lekser så gjør jeg dem, men mesteparten av tiden så henger jeg med venner, og bare snakker og slappet av.

- English Drama: Så har jeg Drama. ELSKER den klassen! Den er virkelig fantastisk. Vi jobber med forskjellige stykker, analyserer dem, spiller dem ut, og går dypere inn i theater historie. Det er veldig interesant, og timene bare flyr forbi!

- Psykologi: Dette er den mest interesante klassen jeg tar. Læreren får alt til å bli super spennende, og jeg gleder meg faktisk til å gjøre lekser i det faget fordi jeg finner ut så mye nytt og spennede.

- Concert Choir: Så har jeg kor, det er helt ok. Vi synger ganske mye forskellig, og jeg liker alle folkene som er i klassen min!

- Maren 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

.

Søk i bloggen

Maren

17, Stavanger

Hei, alle sammen. Jeg heter Maren og denne bloggen ble laget fordi jeg skal på utveksling i USA 2012/2013. Jeg skal bo i byen Rochester i Minnesota, og på denne bloggen kan du følge mine oppturer og nedturer. Jeg reiser med organisasjonen AFS, og er det noe du lurer på så kan du kontakte meg på mail maren.berthelsen@lyse.net.

Kategorier

Arkiv

hits