Oppdatering/Amerikansk Jul

Tiden flyr når man har det gøy. Winterbreak har fløyet forbi. Vi starter igjen på onsdag. Semesteret er ferdig i midten av januar, så da kommer alle finalsene. Det er ikke noe jeg kan si jeg gleder meg til, men jaja, man skal ikke ta sorgene på forskudd. Siden jeg sist blogget har det skjedd en del. For det første hadde jeg mitt første show med skuespillergruppen min. Det var noe av det morsomste jeg har vært med på. Det gikk så bra, og jeg koste meg virkelig hvert sekund! Så var det jo winterbreak! Jeg startet min ferie med å dra i 18 års dag til venninnen min Kallie. Vi gikk ut å spiste på resturant, før vi dro hjem til henne og dekorerte cookies, slappet av, spilte spill og litt senere på kvelden løp alle ut barfot og lagte snøengler. Det var virkelig kjempe morsomt! Så kom jula skikkelig. Lille juleaften laget jeg julegrøt, vi så på "Grevinnen og hovmesteren", og min norske familie sin jule tradisjon: "National Lampoon's Christmas Vacation". Så da juleaften oppbrandt, våknet jeg opp og brukte formiddagen på å luske rundt i pysjamasen, før kl 15.00 da hele familien tok på seg finstasen og vi dro i kirken. Etter kirken bar det hjem og vi spiste julemiddag. Vi hadde juleskinke, noe som var veldig merkelig, men godt! Etter maten var det tid for å åpne gaver. Jeg fikk så ekstremt mye fint, ord kan ikke beskrive! Det var virkelig kjekt! Julemorgen tilbrakte jeg med å slappe av i pysjamasen, drikke te, fikk gave i strømpen min fra Nissen, så på tre nøtter til askepott, så nøtteknekkeren (balletten) og vi fikk middagsbesøk. 

Resten av jula har vell gått litt i det samme, var innom Mall of America og IKEA på onsdag. På Torsdag feiret vi venninnen min Emma sin bursdag. Vi gikk på skøyter og spillte broomball (Ishockey bare med feiekoster og en tennisball), og etterpå dro vi på Cafe og drakk kaffe og snakket i fire timer. Senere på kvelden dro jeg til venninnen min Maya, og traff et par av de andre skuespillervennene mine. Vi snakket, spilte spill, spiste og koste oss! Veldig kjekt.I morgen er det nyttårsaften. Et helt nytt år, fyllt av nye eventyr og nye ting å oppleve. Til nå har jeg et par ting å glede meg til:

  • Et nytt år med skuespiller gruppen min
  • Skal på audition til en musikal 
  • Sweetheart (skoledans)
  • Skal ta Psykologi
  • Prom
  • Graduation
  • Chicago i Mars
  • Ferie i USA med mamma og pappa og Stine
  • Treffe alle mine norske venner og familie igjen

Det kommer til å bli et år fyllt av kjekke opplevelser. Skal lage et eget innlegg om Nyttår!

- Maren

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

.

Søk i bloggen

Maren

17, Stavanger

Hei, alle sammen. Jeg heter Maren og denne bloggen ble laget fordi jeg skal på utveksling i USA 2012/2013. Jeg skal bo i byen Rochester i Minnesota, og på denne bloggen kan du følge mine oppturer og nedturer. Jeg reiser med organisasjonen AFS, og er det noe du lurer på så kan du kontakte meg på mail maren.berthelsen@lyse.net.

Kategorier

Arkiv

hits