Sleepover!

Først må jeg fortelle om uken jeg har hatt. Vi hadde Journalism Extravaganza Week. Jeg skjønte ikke helt hva denne uken egentlig omhandlet, men vi hadde en pep-fest (en skole-time der hele skolen samles i gymsalen, skolekorpset spiller skolesangen, og vi har konkuranser mellom trinnene) og jeg tror poenget me denne uken var å "Highlighte" årboken, som snart kan kjøpes (gleder meg!). Med denne uken kom også noen utkledningsdager. Mandag var en random dag, Tirsdag var Disney-character-day, onsdag var collegewear-day, torsdag var også noe random greier, og fredag var Nerd-day. Fordi jeg ikke er så veldig flink til å få med meg ting, så oppdaget jeg at vi hadde utklednindsuke på torsdagen, så jeg fikk bare kledd meg ut en dag. Nemlig nerd-day, slenger med et bilde av meg utkledd som en Nerd. Jeg må si jeg virkelig liker den amerikanske skolespiriten der alle virkelig tar seg tid til å kle seg ut, og planlegger antrekk!

På Lørdagen dro jeg først av alt til øvelse med skuespillergruppen min, vi har øvelser nesten hver dag nå, fordi vintershowet vårt er den 16. Desember. Kjenner jeg gleder meg kjempe mye! Etter øvelsen, dro jeg til Valeria (Den meksikanske utvekslingsstudenten) og dekorerte pepperkake hus. Vi var en haug me folk, og det var virklelig morsomt! Mitt pepperkakehus ble bedre en forventet med tanke på at jeg ikke er den flinkeste dekoratøren, men ble veldig fornøyd!

Etter dette dro jeg til Maria, og vi snakket i to timer, før vi dro til Jenny, hvor Elizabeth og Kelly ventet, og vi hadde et skikkelig amerikansk slumber party! Det var virkelig morsomt, vi snakket, laget pizza, snakket enda litt mer, så filmer, så youtube filmer, og virkelig bare koste oss! Veldig morsomt! 

En veldig morsom helg! Ellers går ting ganske så greit, jeg har ting å gjør hele tiden. Var ute med noen av skuespiller-vennene mine i dag etter øvelsen. Vi gikk ut å spiste pai. Ellers så har skolen min begynt GOFA week. Skolen veldedighets uke. Vi samler inn penger til to forskjellige veldedighetsorganisasjoner, "The women's shelter" og en mindre organisasjon.

Det er virkelig mange kreative måter folk samler inn penger på. Elevene selger Candy Canes, man kan kjøpe bingo brett, og hver time kommer en lærer på høytaleren og nevner den timens tall. Noen av lærerene samler også inn penger, og hvis de får inn over 200 dollar fra alle elevene, så kan elevene bestemme hvordan de skal klippe seg, altså du kan få læreren din til å bli halvt skallet, eller til å bare ha noen random hårtuster stikkende opp rundt omkring! Så har vi de lærerne som lar deg betalte for å ta prøver sammen med andre, så dere kan hjelpe hverandre.

Men den morsomste av alle er PARANOIA. Dette er en lek som involverer hele skolen. Man betaler $5 og så får man et navn. Denne personen må man prøve å finne i løpet av skoledagen, og hvis man finner denne personen så må man "tagge" han/henne, og si Paranoia. Da er denne personen ute, og man får personen den andre skulle prøve å finne. Folk her tar det veldig seriøst, og alle endrer facebook profilene sine, kler seg ut, skifter hårfarge, og planlegger ruter for å komme seg fra klasserom til klasserom. Det er nemlig slik at klasserom er frisoner, så er man i et klasserom kan ingen "tagge" deg. Folk jager hverandre rundt, og det er virkelig morsomt. For noen ekstra dollar, kan man få timeplanen til den personen man har, og man kan få se bilder av han/henne, og noen lærere går til å med så langt som å ta ekstra betalt for å la elevene gå ut av timene å finne personen de leter etter. Ganske crazy, men det går til veldedighet! 

Jeg koser meg med andre ord, og gleder meg bare til 16. desember!
- Maren 

 

Én kommentar

mydiabeteslife

11.12.2012 kl.17:37

Maren! Eg så på toppblogger i Stavenger og plutselig va du der :O Det ser ut som du kose dg i USA, så eg håpe du stortrives, og at du har en fin tid videre, spesielt nå med jul <3 Kjempekoselig blogg

Skriv en ny kommentar

.

Søk i bloggen

Maren

17, Stavanger

Hei, alle sammen. Jeg heter Maren og denne bloggen ble laget fordi jeg skal på utveksling i USA 2012/2013. Jeg skal bo i byen Rochester i Minnesota, og på denne bloggen kan du følge mine oppturer og nedturer. Jeg reiser med organisasjonen AFS, og er det noe du lurer på så kan du kontakte meg på mail maren.berthelsen@lyse.net.

Kategorier

Arkiv

hits