Thanksgiving

Har akkurat opplevd min aller første amerikanske thanksgiving. Det var helt fantastisk. Vi dro til mine vertsbesteforeldre i Forest Lake, Minnesota. De bodde i verdens koseligste hus. Da vi ankom var det akkurat passe kaldt, og bladene danset om føttene våre. Fikk skikkelig høststemning. Vi spiste god middag, og resten av slekta ankom. Vertstanten og vertsonkelen min, deres fire barn, og hund. Vi samlet oss i stuen, og så litt på tv, kikket litt i brosjyrer og leste. Litt senere flyttet vertsmor, vertstante, vertsbestemor, vertsøster og jeg oss til kjøkkenet. Her tilbrakte vi resten av kvelden med å spise lakris, lakke negler og lese i Peoples Magazine hottest guys edition. En ganske fantastisk start på thanksgiving!Ingen thanksgiving er komplett uten et speil-bilde..... 

 

Thanksgiving morgen starten kl. 07.45. Hele gjengen sto opp for å se på Macy's thanksgiving parade. Det var virkelig en opplevelse. Alle som marsjerte, og flåtene var helt fabelaktige. Jeg tror nok min favoritt var da flere av de store broadway musikalene spilte noen av utdragene sine. Midt i New Yorks gater! 

Resten av dagen ble brukt på å lese igjennom brosjyrer for Black Friday shopping, drikking av uttallige kopper med kaffe, og filmer! Thanksgiving måltidet var heller ikke en nedtur! Har aldri smakt så god kalkun før! Helt utsøkt! Og pumpkin pie med krem! Jeg smakte også pecan pie, men min favoritt er nok pumpkin! Utrolig godt! 

Da klokken nermet seg 19.00 tok vertstante, vertsmor og jeg på oss ytterklærne, brygget oss enda en kopp med kaffe, og satte oss i bilen og kjørte til nabo byen Blaine. Her begynte vi vår Black Friday shopping (Black Friday startet tildligere enn den har gjort før. De startet med de store salgene på thanksgiving kveld). Vi dro til Walmart, hvor folk oppførte seg som gribber, og kastet seg over alt fra flatskjermtv'er, undertøy, playstation's, benker og puter. Jeg selv sto og tok bilder av det hele. En ganske morsom opplevelse! Har aldri sett noe lignende før. Adrenalinet var til å ta å føle på. Jeg sto rett ved esken med puter til $5, og selv om jeg ikke trengte en pute, var det rett før jeg hoppet inn i heten, bare for morro skyld! Det var ivertfall en opplevelse jeg sent vil glemme! Vi dro så videre til Michaels som er en hobbybutikk. Det var mye roligere her! Før vi dro til CVs, og avsluttet del 1 av vår thanksgiving shopping.

Da vi kom hjem var klokken 23.30, og vi gikk å la oss. kl. 03.00 sto vi opp igjen, og satte oss i bilen for å kjøre til Target som åpnet alle sine storsalg kl 04.00 på natten. Det var helt sykt å shoppe kl. 4 på kvelden/morningen. Vi var de eneste i hele butikken, og alt var stille. Ute var det akkurat begynt å snø, og jeg som elsker snø kunne ikke ha bedt om noe bedre! Det var helt nydelig! Vi endte denne shoppingturen med frokost på Mc Donalds, og gratis White Chocolate kaffe på bensinstasjonen. 

1 stk. trøtt Maren som ser på thanksgiving paraden
Etter en fantastisk feiring, og en flott thanksgiving ferie, så er det tilbake til fast rutine igjen, med skole og theater. 

- Maren

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

.

Søk i bloggen

Maren

17, Stavanger

Hei, alle sammen. Jeg heter Maren og denne bloggen ble laget fordi jeg skal på utveksling i USA 2012/2013. Jeg skal bo i byen Rochester i Minnesota, og på denne bloggen kan du følge mine oppturer og nedturer. Jeg reiser med organisasjonen AFS, og er det noe du lurer på så kan du kontakte meg på mail maren.berthelsen@lyse.net.

Kategorier

Arkiv

hits