Musical....

Da var endelig musikalen ferdig. Vi hadde den siste forestillingen i går. Ganske rart egentlig... I dag da jeg våknet var det rett og slett litt trist å tenke på at jeg faktisk ville dra hjem til en normal tid, å ikke komme hjem kl. 21.00. Vell, Vell. Alt kan ikke vare. Vi hadde fire fantastiske show, og jeg har aldri opplevd noe lignende. Vi satte opp Meredith Wilson's The Music Man. Jeg hadde aldri hørt om denne musikalen før jeg kom hit, så den var veldig ny for meg kan du si. Det var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Etter å ha jobbet hardt i over 2 måneder, for så å se at all den harde jobbingen endte opp i et fantastisk resultat. Lørdag filmet vi, så ja mamma, du skal få se hele forestilligen! 

Nå har jeg faktisk fritid, noe som er ganske rart, og nå er det rett før Thanksgiving. Så gleder meg til det. Vi skal til verts-besteforeldrene mine, et sted i Minnesota. Skal oppleve hele den amerikanske Thanksgivingen, med kalkun, paraden på tv og "Blackfriday". Hvis du ikke vet hva "Blackfriday" er, så er det den dagen hvor alle butikkene har en hel haug med salg, og folk blir helt gale. I fjor var det visst en dame som skjøt en annen mann for å få tak i en tv... Jaja. Jeg gleder meg ivertfall til å ferie en skikkelig amerikansk helligdag! Skal prøve å få blogge litt om det!

 Har hatt en fantastisk opplevelse, og truffet et hav av nye venner! Nå står det neste showet for tur, et juleshow med den andre skuespillergruppen min! Gleder meg veldig til det! Vi har periemere den 16. desember, så det  skal bli spennede! 

- Maren

2 kommentarer

20.11.2012 kl.17:54

Ser helt fantastisk ut. Gleder meg vilt òg hemningsløst til å se det hele på film. Vi er kjempe stolte av deg Maren. Smask, nuss òg klem mamma

Lykke Sofie

21.11.2012 kl.14:19

Så kjekt det ser ut!

Skriv en ny kommentar

.

Søk i bloggen

Maren

17, Stavanger

Hei, alle sammen. Jeg heter Maren og denne bloggen ble laget fordi jeg skal på utveksling i USA 2012/2013. Jeg skal bo i byen Rochester i Minnesota, og på denne bloggen kan du følge mine oppturer og nedturer. Jeg reiser med organisasjonen AFS, og er det noe du lurer på så kan du kontakte meg på mail maren.berthelsen@lyse.net.

Kategorier

Arkiv

hits