Tiden går fort når man har det gøy...

Har nå opphold meg i USA i litt over 2 måneder. Det har ikke helt gått opp for meg. Det er så utrolig mye å finne på, og hver dag er forskjellig! Noen dager er gode, men man har også de dagene hvor man bare vil gå å legge seg. Men det ender alltids godt! 

Har siden sist vært på en overnatting me skuespillergjengen min. Vi sov over i theateret fra 9 til 9 (kveld til neste morgen), ble ikke så veldig mye soving der nei.... Men herlighet så kjekt vi hadde det! Har ikke hatt det så morsomt på lenge. Vi lekte gjemsel, og tro meg, gjemsel i et gammelt theater (det er også bevist at dette theateret er gjemsøkt....) er bare en opplevelse du må få med deg! 

Vi hadde nettopp MEA weekend, som tillsvarer Minnesotas "høstferie" (selv om man kun får 2 dager ekstra fri i tillegg til helgen). Jeg tilbrakte min MEA weekend, med filminnspilling, middager ute med gode venner, filmkveld med en herlig jente gjeng, så et show på theateret som var ekstremt tris, jobbet som frivillig på theateret (jeg hang opp jakker) og laget en haug med diagrammer av menneske hjertet for min Bio Medical klasse. Det var rett og slett en vellykket MEA weekend. 

Jeg var også å tok senior pictures. Det v ar veldig morsomt. De skal visstnok i årboken, og alle seniorene har "profesjonelle" bilder. Ganske stilig. Slenger med noen bilder fra photoshooten, jeg selv er ganske awkward på bilder så ja..

Bare en liten oppdatering her. Lover å blogge mer senere!

- Maren

3 kommentarer

Johanna

25.10.2012 kl.01:21

Flotte Bilder Maren! Så bra at du koser deg :D <3

Ingrid

06.11.2012 kl.18:16

Så fine du e, Maren!!

milla :*

07.11.2012 kl.12:51

du e njuuudelig <3

blogg mer di hora ... :P ;*;*;*;*<3<3<3

Skriv en ny kommentar

.

Søk i bloggen

Maren

17, Stavanger

Hei, alle sammen. Jeg heter Maren og denne bloggen ble laget fordi jeg skal på utveksling i USA 2012/2013. Jeg skal bo i byen Rochester i Minnesota, og på denne bloggen kan du følge mine oppturer og nedturer. Jeg reiser med organisasjonen AFS, og er det noe du lurer på så kan du kontakte meg på mail maren.berthelsen@lyse.net.

Kategorier

Arkiv

hits