Homecoming

Ja, da var 2 uker gått, beklager så mye for lite blogging. Har vært veldig travelt opptatt. Har faktisk vært på to homecominger. Den første var ikke så veldig formel. Det var bare et par venner som var ute å spiste sammen, og etterpå gikk vi å bowlet, før vi endte opp hos han ene fyren hvor vi spilte just dance. Det var en skikkelig kjekk kveld! Hadde det super kjekt.


Dette var da altså min date til denne homecomingen. 

I går (Lørdag), var den mer formelle homecomingen hvor vi faktisk gikk på dansen. Vi hadde det utrolig kjekt. Startet med å spise en god middag på en resturand downtown. Vi tok bilder og koste oss. Selve dansen var ikke så mye å skryte av. Ganske awkward for å være helt ærlig, men kjekt. Vi var der ikke så lenge, vi ble der bare en time, før vi gikk til en av vennene mine sitt hus. Her spilte vi en selskapslek som heter Freeze. Den er super kjekk, og det man gjør er å spille forskjellige scener så man må dramatisere. Hysterisk morsomt! 

 

- Maren

4 kommentarer

Lykke Sofie

08.10.2012 kl.17:38

Så fiiin kjole du hadde! Årh, så kjempe hyggelig ut <3

Kristina

16.10.2012 kl.19:18

Du har fått en ny leser! :) Skummet raskt gjennom bloggen din og synes den så spennende ut, håper å følge deg videre. Skal selv på utveksling til neste år, så jeg lurte på om du hadde noen tips til kommende utvekslingsstudenter om hvordan man får seg venner og blir kejent med familen og sånt :)

Maren

24.10.2012 kl.02:16

Kristina: Tusen takk! Det var veldig koselig! :)
For å være helt ærlig så er det viktigste, å være imøtekommende hele tiden! Det hjeper veldig, smil og snakk me så mange som mulig! Det er ganske skummelt i begynnelsen, men me en gang du har fått foten inn døra, så går det som smurt. Selv spilte jeg vollyball i begynnelsen (jeg har aldri spilt vollyball før, men alle var veldig greie!), og det gjorde at jeg fikk noen skikkelig gode venner. Si ja til så mye som mulig. Hvis noen spør om du vil være me på kino, bli med! Selv om du kanskje ikke kjenner dem så godt, så er dette en begynnelse, og muligens starten på et skikkelig godt vennskap!

Når det kommer til familien, så tror jeg det viktigste er å hele tiden prøve å "bli en del" av familien. Heng med vertsøsknene dine, se masse filmer, og vis interesse. Alt er litt rart og skremmende i begynnelsen, men etter en ukes tid, så er du så godt som en del av familien! :)

Kristina

29.10.2012 kl.17:19

Tusen takk for tipsene! Satser på at det blir bra :)

Skriv en ny kommentar

.

Søk i bloggen

Maren

17, Stavanger

Hei, alle sammen. Jeg heter Maren og denne bloggen ble laget fordi jeg skal på utveksling i USA 2012/2013. Jeg skal bo i byen Rochester i Minnesota, og på denne bloggen kan du følge mine oppturer og nedturer. Jeg reiser med organisasjonen AFS, og er det noe du lurer på så kan du kontakte meg på mail maren.berthelsen@lyse.net.

Kategorier

Arkiv

hits