Fag

Ja, en veldig kjapp oppdatering her. Beklager for EKSTREMT LITE BLOGGING, men jeg har det ekstremt travelt hele tiden. Ikke bare er jeg med på vollyballlaget, er også med i skolemusikalen og en skuespillergruppe på det lokale teateret her i byen. Vollyball og musikalen har øvelser nærmest hver dag, mens skuespillergruppen bare er en gang i uken. Har vært på AFS orientering (veldig gøy!) og har nå en del lekser å begynne på... Tenkte dere kanskje ville vite hvilke fag jeg tar og hvordan de er så her kommer det:

Physics Honors: Starter dagen med physics. Vet ikke helt hvor jeg har dette faget ennå. Det er GANSKE vanskelig. Trodde det kom til å bli lettere, men jeg har en del problemer med å forstå alt. Dette er nok det faget jeg har det vanskeligst med når det kommer til språket, men jeg gir ikke opp så lett. Læreren er veldig morsom, håper dette kommer til å gå bedre etter hvert. 

Apella/Study Hall: Etter physics har jeg Apella. Det er rett og slett en time hvor man bare kan sitte å gjøre lekser. Jeg har dette faget med en venninne, så vi sitter på biblioteket og jobber (vi ender alltid opp med å snakke en god del!). Ganske greit å ha en time til å jobbe med lekser.

Algebra II: Jeg begynte året med å ha Math Analysis. Det var mye vanskeligere enn jeg hadde trodd. Hadde så mye lekser, og jeg forsto INGENTING. Derfor fikk jeg byttet til Algebra II, og er så fornøyd nå. Jeg forstår ting, og alt er bare veldig bra.

Lunch: Har lunsj med verdens beste gjeng. Vi har alltid noe å snakke om, og vi ender alltid opp med å le så mye at en av oss faller av stolen. Elsker å ha lunsj med denne gjengen. Uansett hvor dårlig dagen din er, så klarer de alltid å lysne den igjen!

Principles of the Biomedical Sciences: Dette er favoritt klassen min. Jeg må dra til en annen skole for å ta dette faget, men det er så verdt det. Dette faget handler for det meste om medisin og forskjellige sykdommer. Den første timen vår kom vi inn i klasserommet, og på gulvet lå det et lik (en dukke), ved siden av henne lå det en stol med blod på setet, det var oppkast ved siden av henne, og rundt henne var det gul teip (den typen politiet bruker når det har skjedd noe). Vår oppgave er altså å finne ut hva denne damen døde av. Vi har vært igjennom alle systemene i kroppen, og snart får vi tilbake obduksjonsrapporten om hva som var i systemet hennes. På slutten av året får vi vite hva hun egentlig døde av. Vi gjør så mye forskjellig i dette faget, og det er bare utrolig lærerikt.

US Goverment: Så har jeg US Goverment. Dette faget er faktisk ganske interessant. Trodde ikke jeg kom til å like det, men det er veldig spennede når man først kommer inn i det. Dette er en senior class, så det er også ganske kjekt!

Chemistry Honors: Chemistry er et av de fagene som er mye lettere enn jeg hadde trodd. Jeg er den eneste Senioren i denne klassen, alle de andre er Sophmores (10ene klassinger), så føler meg veldig gammel... Har fått en god venninne her da, så det er kjekt! 

Concert Choir: Så har jeg Concert Choir. Veldig kjekk klasse. Her er det alltid noe som skjer, og alle er veldig hyggelige!

- Maren

Én kommentar

Lene

24.09.2012 kl.16:44

Ååå, hørres ud som du storkose deg Maren! Kosa deg masse videre :)

Skriv en ny kommentar

.

Søk i bloggen

Maren

17, Stavanger

Hei, alle sammen. Jeg heter Maren og denne bloggen ble laget fordi jeg skal på utveksling i USA 2012/2013. Jeg skal bo i byen Rochester i Minnesota, og på denne bloggen kan du følge mine oppturer og nedturer. Jeg reiser med organisasjonen AFS, og er det noe du lurer på så kan du kontakte meg på mail maren.berthelsen@lyse.net.

Kategorier

Arkiv

hits