Picnik

I dag (Søndag) startet jeg dagen med å sove (helt) til kl. 09.30. Det er veldig lenge for meg her nede, med tanke på at jeg står opp kl. 06.00 eller tidligere. Ganske sykt. HVER DAG... Men jeg liker det da, får mer ut av dagen. Da jeg sto opp skypet jeg litt mer min kjære familie, før jeg kledde på meg, og Shantell hentet meg. Vi kjørte til et sted som heter Skyline. Her traff vi Rachel, Meredtih, Greta, Emma, Leonie og Jake (det kom to gutter til litt senere). Det var meningen at vi skulle spille minigolf, og kjøre go-cart her, men vi hadde tatt feil av tiden, så stedet var stengt. Det hele endte med at hele gjengen kjørte ned til Target, her kjøpte vi inn en haug me frukt, kjeks og annet, før vi satte oss i bilen og kjørte til en park lignende ting, med en sandvollyball-bane. Tror ikke jeg har hatt en så kjekk biltur som den. Shantell,  Greta og jeg satt i Shantells bil, og vi hadde musikken på fult, og sang av full hals. Utrolig morsomt. Da vi kom frem, satte vi oss ned, og spiste litt, før vi gikk bort og begynte å spille vollyball, det endte med at laget mitt vant, så veldig fornøyd med det! Vi spiste litt til, og satt å snakket i flere timer, en skikkelig koselig dag!

- Maren

PS. beklager for lite blogging, men har det veldig travelt. Er manager for vollyballaget, er med i skolemusikalen + er med i en profesjonell skuespillergruppe på det lokale Theateret, så er ganske opptatt for tiden! 

Én kommentar

sofiemusikk

17.09.2012 kl.20:45

Å, høres kjempe kjekt ut!

Skriv en ny kommentar

.

Søk i bloggen

Maren

16, Stavanger

Hei, alle sammen. Jeg heter Maren og denne bloggen ble laget fordi jeg skal på utveksling i USA 2012/2013. Jeg skal bo i byen Rochester i Minnesota, og på denne bloggen kan du følge mine oppturer og nedturer. Jeg reiser med organisasjonen AFS, og er det noe du lurer på så kan du kontakte meg på mail maren.berthelsen@lyse.net.

Kategorier

Arkiv

hits